TENTANG KAMI TENTANG KAMI

Hangzhou High Per Corporation Limited diadegkeun di Cina taun 2009.

Ieu specializes di ATVs, go karts, kokotor bikes na scooters.

Seuseueurna produkna diékspor ka pasar Éropa, Amérika Kalér, Amérika Kidul, Australia sareng Asia Tenggara.

Taun 2021, Highper ngékspor langkung ti 600 wadah ka 58 nagara sareng daérah.

Kami ngarepkeun kerjasama jangka panjang sareng para nasabah anu terhormat.

KATEGORI KATEGORI

PRODUK TERBARU PRODUK TERBARU

  • DB-X12

    DB-X12

    Highper HP-X12 mangrupikeun mesin motocross READY TO RACE anu leres.Éta mangrupikeun sapédah kokotor asli anu diproduksi ku komponén kualitas luhur, input balapan nyata, sareng pamekaran anu dipikiran.Ieu mangrupikeun pilihan anu sampurna nalika ngaléngkah ka dunya MX.Sapédah ieu gaduh garpu hareup anu tiasa disaluyukeun sareng gantung pungkur pikeun perjalanan anu nyaman, sareng rem cakram 160mm dua piston dua arah nyayogikeun kakuatan lirén anu saé dina kaayaan naon waé.Ti pemula nepi ka pengendara panengah, sapédah motocross ieu pasti masihan anjeun thrills sajajalan.Entong netepkeun pilihan anu pangsaéna pikeun petualangan luar jalan anak anjeun.Percayakeun motor dua-stroke 50cc top-of-the-line kami pikeun nganteurkeun kinerja pamungkas sareng fitur kaamanan anu pantes pikeun anjeun sareng pengendara ngora anjeun.
  • GK014E B

    GK014E B

    Buggy listrik ieu gaduh motor DC magnet permanén anu nyayogikeun kakuatan maksimal 2500W.Laju maksimum buggy ngaleuwihan 40km/h.Laju luhur gumantung kana beurat sareng rupa bumi, sareng éta ngan ukur dianggo dina lahan pribadi kalayan idin ti anu gaduh bumi.Umur batre béda-béda gumantung kana beurat supir, rupa bumi, sareng gaya nyetir.Gesper diri anjeun sareng réréncangan anjeun sareng angkat ka leuweung pikeun numpak anu pikaresepeun dina jalur, pasir, atanapi jalan.Buggy tiasa dilengkepan kipas kaca, spiker Bluetooth, lampu LED hareup sareng pungkur, hateup, gantungan cangkir cai, sareng asesoris sanésna.Numpak aman: Salawasna make helm jeung gear kaamanan.
  • X5

    X5

    Ngenalkeun skuter listrik Highper 48v 500w énggal, pak batré litium anu hampang pikeun daya batre anu tahan lama.Scooter Ieu gancang jeung kaluar-jalan sanggup jeung hareup jeung pungkur shock absorber jeung ban kaeusi hawa.layar LCD nembongkeun Speed ​​jeung Jarak jeung 3 speeds adjustable.Pigura dijieunna tina alloy magnésium anu bakal tahan uji waktu.Éta gaduh kakuatan pikeun mawa beban 120kg, ngamungkinkeun langkung seueur jalma naék kalayan percaya diri sareng aman.Samentawis éta, anjeun tiasa milih ngadamel motor ganda 1000W, 48V, anu kakuatan konstan anu tiasa nanjak gunung sareng lamping kalayan gampang.
  • HP124E

    HP124E

    Ngenalkeun sapédah mini listrik anyar kami, dirarancang pikeun dianggo di luar jalan, nampilkeun motor 1500W anu kuat sareng listrik.Kalayan kecepatan luhur 28mph sareng batré litium lifepo4 60V 20Ah, sapédah ieu sampurna pikeun rumaja anu milarian thrill sareng petualangan.Modéren sareng bergaya, desain pangénggalna sapédah mini listrik kami mangrupikeun aksésori anu sampurna pikeun rumaja anu sok milarian anu énggal.Sareng, sanaos ramping sareng murah, éta ogé awét sareng kualitas luhur, dijamin langkung lami sapédah konvensional.Motor dina sapédah ieu pohara kuat sarta hébat pikeun tackling rupa bumi kasar jeung pasir lungkawing.Desain sapédah anu hampang sareng sistem gantung anu tiasa dipercaya nyayogikeun perjalanan anu mulus, tanpa usaha, ngamungkinkeun para pengendara gampang ngajelajah ka luar sareng nyorong wates.Anu ngabédakeun sapédah mini listrik urang nyaéta batré litium lifepo4 60V 20Ah anu tahan lama sareng tiasa dicas deui.Kasimpulanana, sapédah mini listrik kami mangrupikeun pilihan anu sampurna pikeun rumaja anu hoyong kualitas luhur, desain énggal sareng motor anu kuat.Ieu janji hiji pangalaman exhilarating nu duanana aman tur aman.Kalawan fitur impressive sarta kamampuhan, sapédah ieu pasti ngaleuwihan ekspektasi Anjeun pikeun senang jeung petualangan sajajalan.Coba ayeuna sareng ngalaman tunggang off-road sapertos henteu kantos sateuacanna!
  • HP115E

    HP115E

    Naha anjeun milarian motor listrik anu sampurna pikeun murangkalih?Teu katingal langkung jauh ti Electric Dirt Bike HP115E, motor pamungkas pikeun murangkalih!KTM gaduh SX-E, Motor India ngagaduhan eFTR Junior, sareng Honda gaduh CRF-E2 - pasar ayeuna parantos siap pikeun revolusi listrik.Dilengkepan motor DC brushless 60V kalayan kakuatan maksimal 3.0 kW (4.1 hp), anu sami sareng motor 50cc, sapédah kokotor ieu dirancang pikeun pamula ngora.Batré 60V 15.6 AH/936Wh anu tiasa ditukeurkeun tiasa tahan dugi ka dua jam dina kaayaan idéal, hartosna budak leutik anjeun tiasa ngaraosan petualangan luar anu panjang kalayan gampang.Pigura twin-spar incorporates sakabéh téhnologi ieu, sarta hareup hidrolik jeung guncangan pungkur prioritas kinerja.Anak anjeun bakal ngalaman tunggangan anu paling mulus, calipers rem hidrolik anu dipasang dina cakram rem gelombang 180mm mawa mini buggy eureun, rem hareup dioperasikeun ku uas katuhu, sareng rem pungkur dioperasikeun ku uas kénca.Dua roda kawat-spoke 12 inci kalayan ban knobby ngabantosan budak leutik pikeun ngatasi halangan anu sederhana, sareng sapédahna sorangan beuratna ngan 41kg, kalayan kapasitas beban maksimal 65kg.Kalayan kendaraan off-road listrik HP115E, murangkalih tiasa gaduh pangalaman luar anu luar biasa anu henteu terbatas!

VIDEO PERUSAHAAN VIDEO PERUSAHAAN